neděle 22. července 2012

SWCiM 2012 - představení účastníků

Kdo letos bude bojovat o titul championa? V tomto článku vám podrobně představím každého účastníka letošní SWCiM! 
Hosté mají přednost.

Ranch Koňská Skála


Deep Dreamin' a Laura Harrys

Deep je šestnáctiletá kobyla hanovera pocházející ze stájí VnV, která již přivedla na svět šest hříbat a též získala několik menších ocenění v CABHB soutěžích. SWCiM se účastnila loni a podařilo se jí získat titul championky. V jejím sedle stejně jako minule usedne Laura Harrys. 
Lauře je 42 let. Dříve se jí dařilo ve skokových soutěžích, poté dala přednost kariéře veterinářky a své kobylce. 

Bay of Broken Dreams a Kylie Křivánková

Kylie Křivánkové je 24 let a pochází z Karlových Varů. Pobývala však rok v Americe, kde pracovala koňmi. Věnuje se jak anglické, tak westernovému a vlastní kobylku Cirien. SWCiM se účastnila zatím každý rok. V prvním ročníku získala Tahmidem 4. místo, vloni pak opět čtvrté s Ideálem. 
Bay of Broken Dreams se také SWCiM neúčastní poprvé, v minulém ročníku ho jela Leslie Brendon, se kterou byli pátí. Je to sedmiletý angloarabský valach a v Czech Breyer Games 2011 ho jeho nezdolná energie dostala až na 3. místo v cross-country. Dokáží letos vylepšit svoje dosavadní výsledky?

Don de Quiera a Ashley Taylor

Donovi je 18 let a je to kříženec haflinga a araba. Za sebou má poměrně krátkou, ale velmi úspěšnou výstavní kariéru - 1. místa na ALS a BC. SWCiM se účastní poprvé, narozdíl od jeho jezdkyně Ashley Taylor. Ta je třináctiletá a velmi šikovná a přestože se narodila v ČR, je na půl Američanka. V roce 2010 skončila na 6. místě, vloni soutěž nejela. 

Fate's Malicious Giggle a Karolína Stáhlíková



Fate je valášek oldenburga narozený v roce 2002. Energický, trochu náladový s uličnickým pohledem v modrém oku. V SWCiM je nováček, přesto ale těžký soupeř. Jeho jezdkyně Karolína Stáhlíková taktéž nováčkem a to nejen v této soutěži, ale i na RKS. Jezdí závodně military.

Et voila...

Ranch Malá Podkova


Rowan Berry a Magdaléna "Megan" Jiránková



Loňským ročníkem již ověřená dvojice Jeřabina a Megan. Rowan je plnokrevná desetiletá klisna, která letos v únoru zvítězila v drezurní kategorii na CABHB PS a především s Megan, profesionální drezurní jezdkyní, získaly 3. místo na loňském ročníku této soutěže. Celý rok obě poctivě trénovaly, aby letos skončily ještě lépe.

Waterland a Klára "Kylie" Kovaříková

Waterland, divoký hřebec mustanga, patří k novějším koním na RMP. Je mu 11 let a má už 2 potomky. Přestože pod sedlem není zrovna dobře ovladatelný, věříme, že jeho nespoutaná energie pro něj bude obrovskou výhodou. V sedle bude mít naši nejzkušenější jezdkyni Kláru Kovaříkovou, která s kobylkou Lavril první ročník SWCiM vyhrála a vloni si tuto soutěž vyzkoušela s velmi podobně těžkým koněm - Vientem.

Desert Rain a Barbara "Brenda" Volfová


Sedmnáctiletá atraktivně zbarvená kobylka Desert Rain je také v naší stáji nováčkem. Přijela k nám se svým nyní ročník hříbátkem Destiny ze Stone Creek Ranche. Je velmi všestranná, pod sedlem snaživá a stále je ochotná učit se novým věcem.
Její jezdkyně Brenda pochází z Plzně a jezdectví se věnuje již od raného dětství. Svého koně nemá, úspěšně nás ale reprezentuje v parkuru. Toto je její první účast na SWCiM. 

Bonne Ideé a Líza "Lisa" Winklerová



Sehraná dvojice New Forest ponyho jménem Bonne Ideé a mladé nadějné jezdkyně Lisy za sebou má nejeden úspěch. Ideému je dvanáct let, má jednoho potomka a svých největších úspěchů dosáhl právě s Lisou v sedle. Vyhráli kategorii Cross-country v Czech Breyer Games a CABHB PS v kategorii military a v loňském ročníku byli druzí. Lisa se SWCiM účastnila i v roce 2010, kdy skončila pátá.

Žádné komentáře:

Okomentovat